Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Fountain

Descriere

Locatie hotel: Hotelul Blue Fountain este o oaza a linistei si a relaxarii. Este situat la capatul unei arcade nisipoase, la 100 m de mare, si la 350 m departare de centrul satului Agia Marina.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 27 camere duble, 14 bungalow-uri (1-4pers), 2 suite 'Blue Fountain' care sunt echipate la standard de 4*. Fiecare camera e amenajata diferit intr-un stil unic pentru a va oferi tot confortul necesar. Ambianta specifica fiecarei camere si frumoasa priveliste spre mare sau spre centrul localitatii Agia Marina va vor incanta cu siguranta.
Toate camerele si bungalourile se deschid spre un balcon, cu vedere la Golful Saronic sau la gradina hotelului. Toate sunt spatioase si sunt prevazute cu un minifrigider si un TV.
Unele spatii de cazare au intrare privata.

Facilitati hotel: gradina, gratar, bar, piscina, parcare.
Personalul de la Blue Fountain va poate ajuta cu inchirierea unei masini, pentru a explora orasul Egina, aflat la 12 km de hotel, sau satul Perdika de pe litoral, aflat la 20 km de proprietate. La hotel se ofera parcare privata gratuita. In gradina va puteti relaxa si savura atmosfera linistita creata de numeroase plante exotice. Doar cativa pasi va despart de plaja cu nisip si intinderea marii azurii. Personalul este vorbitor de limba greaca, engleza, romana.

Distanta de plaja: 100 m
Distanta de centru: 350 m

Check in: 14:00
Check out: 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.