Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMORE HOTEL APTS

Descriere

ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-4 pers.) - disponibil in sistemul de rezervari. Bine 7.4 Booking.com Hotelul este localizat intre Paralimni si Protaras, pe coasta estica a insulei. Cea mai apropiata plaja este la 10 minute de mers pe jos. Serviciile fara cusur, caldura si atmosfera familiala, imprejurimile linistite, mancarea, sunt doar cateva dintre elementele care contribuie la o vacanta de neuitat in Cipru.
Localizare:

Hotelul este localizat intre Paralimni si Protaras, pe coasta estica a insulei. Cea mai apropiata plaja este la 10 minute de mers pe jos. Ayia Napa este la 20 minute de mers cu masina, uiar aeroportul din Larnaka este la 50 minute de mers cu masina.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, spalatorie, inchiriere masini, seif, sala comuna cu TV, piscina exterioara, teren de tenis, sauna, sala de jocuri, restaurant, bar, snack bar, acces gratuit la internet WIFI, parcare publica

Facilitati camere:

Apartamentele au aer conditionat, balcon mobilat, chicineta complet echipata, frigider, zona de serivre a mesei, baie cu cada si dus. Apartamentele au capacitate de 2 – 6 persoane.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, teren de tenis, sauna, biliard, darts, sala de jocuri.

Drinks & Food

Hotelul are un restaurant, un bar si un snack bar.

Website

http://www.amorehotelapts.com.cy

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.