Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA ADI MAN

   Strada Mărgeanului Numarul 1, Vama Veche Vezi locatia pe harta

Descriere

Casa AdiMan se află în Vama Veche, la 9 minute de mers pe jos de Plaja Vama Veche, și oferă o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Proprietatea se găsește la 10 km de Acvamania Marina Limanu, la 17 km de Paradis Land Neptun și la 17 km de Rezervaţia "Stejarii Brumării". Proprietatea pune la dispoziție o bucătărie comună și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Toate unitățile au climatizare, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un cuptor, o cafetieră, un duș, articole de toaletă gratuite și un birou. Fiecare cameră include o baie proprie cu un uscător de păr, iar anumite camere vă vor oferi un balcon sau vedere la mare. La această pensiune, toate camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Casa AdiMan se află la 29 km de Costineşti Amusement Park și la 30 km de Obeliscul din Costinesti. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 76 km de Casa AdiMan.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Canale TV copii
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Aer condiționat
Terasă
Grădină
Zonă fumători
Parcare păzită
Parcare pe stradă
Serviciu curățenie
Bucătărie la comun

Locatie